DENTALNI TURIZAM

 

Stomatološke usluge u svetu su višestruko skuplje nego u Srbiji. Shodno tome, dentalni turizam je postao veoma popularan u našoj zemlji, kako zbog niskih cena, tako i zbog visokog kvaliteta usluga. U toku Vašeg boravka u Sremskoj Mitrovici za vreme trajanja stomatoloških tretmana moguće je obezbediti noćenje ili smeštaj na nekoliko dana, u vezi sa čim nas možete konsultovati.Takođe, od nas ćete dobiti i savete oko prevoza do Sremske Mitrovice, koja je udaljena oko 60km od aerodroma, kao i potrebna uputstva za lakše snalaženje po gradu.

 

Tokom vašeg boravka u Sremskoj Mitrovici možete uživati u brojnim prirodnim i kulturnim bogatstvima.

Sremska Mitrovica je miran grad na obali reke Save, sagradjen na ostacima Sirmiuma, jedne od prestonica Rimskog carstva.Tokom boravka u Sremskoj Mitrovici, možete obići Carsku palatu koja datira iz tog doba.

 

Na teritoriji Sremske Mitrovice nalazi se nacionalni park Zasavica. Živopisna smena šuma, livada, širokih obala i same vode, bogatstvo biljnih i životinjskih vrsta, tradicionalan način života na reci, pruža posetiocima tokom cele godine posve retke, privlačne i neponovljive turističke sadržaje.

 

U blizini Sremske Mitrovice nalazi se i nacionalni park Fruška gora. Zahvaljujući bogatstvu prirodnih resursa i predivnim pejzažima Fruška gora je idealno mesto za odmor i rekreaciju koja će vas približiti prirodi. Pored izuzetnih prirodnih vrednosti, ovo područje karakterišu i brojni spomenici kulture, gde se izdvaja 16 pravoslavnih manastira sagrađenih u periodu od 15. do 18. veka.

 

Dentalni turizam je idealna prilika da po pristupačnim cenama rešite Vaše stomatološke probleme po svetskim standardima, i da za vreme boravka u Sremskoj Mitrovici vidite šta sve naš grad može da ponudi.